Wij helpen gezinnen aan meer slaap

Slaapcoaching voor 0-8 jaar & orthopedagoog in Utrecht en omgeving

Benoemd in:

“Mijn kind is moe en futloos”
“Mijn kind wil niet in eigen bed slapen”
“Mijn kind stopt niet met huilen”
“Ik begrijp mijn eigen kind niet meer”
Wanhoop na gebroken nachten. Je kleine blijft wakker worden, stopt niet met huilen en je begrijpt het niet. Voor jouw gevoel heb je er alles aan gedaan. Mevrouw Maan helpt bij problemen rondom het inslapen en doorslapen van kinderen van 0-8 jaar.

Wij zijn Marleen en Annalotte. Allebei vanuit ons hart nauw verbonden met kinderen, ouders en gezinnen. Onze missie: meer rust voor ouders en kind. Wij zijn geen slaapcoaches, wel orthopedagogen die jou helpen de beste slaapcoach voor je kind te zijn! Geen wijzende vinger en strenge stem die je vertelt wat je allemaal fout doet, maar aanmoediging om te zoeken naar of door te gaan met de manier die écht bij je past. Nuchter, vrolijk, liefdevol en met een stevige theoretische basis. Vul het bel mij terug formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Onze werkwijze

Je wilt nu slapen én je wilt ook dat het zo blijft. Dat willen wij ook. Daarom gaan wij voor een duurzame oplossing en kijken we wat maakt dat slapen niet vanzelf gaat. Dit doen we in 5 stappen:

stap1

Intake

Hoe ziet het slaapgedrag van jouw kind eruit? We maken een slaapanalyse om in kaart te brengen hoe het gedrag van jouw kind er zowel ‘s nachts als overdag uitziet.
stap2

Begrijpen

Samen begrijpen waar het slaapgedrag en -probleem van je kind vandaan komt.
stap3

Plan maken

We maken samen een plan om de slaapproblemen aan te pakken en het slaapgedrag van je kind te veranderen. Hierbij gaan we uit van jouw wensen en behoeften.
stap4

Samen aan de slag

Je gaat aan de slag met het opgestelde plan, wij coachen jou hierin. Waar nodig wordt het plan bijgesteld.
stap5

Reflectie

Hoe kan je er voor zorgen dat je kind lekker blijft slapen?

Ervaringen van ouders

Slaapcoaching kosten

Een slaapprobleem is niet binnen 1 afspraak opgelost. Het kost tijd en aandacht om het slaapgedrag van je kind in kaart te brengen, te begrijpen, om af te stemmen op het gedrag van je kind en om een verandering door te voeren met een blijvend resultaat. Graag gaan we samen hiermee aan de slag!
Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis.
Ons uurtarief is €95 overdag en €105 in de avond.
De reiskosten bedragen €0,19 per km en de reistijd bedraagt €47,50 per uur. Tijdens het kennismakingsgesprek plannen we in ieder geval 3 afspraken in.
Onze werkzaamheden zijn vrijgesteld van BTW.

Waarom Mevrouw Maan

Wij zijn geen slaapcoach, wel orthopedagogen die jou helpen de beste slaapcoach voor je kind te zijn! Geen wijzende vinger en strenge stem die je vertelt wat je allemaal fout doet, maar aanmoediging om te zoeken naar of door te gaan met de manier die écht bij je past. Nuchter, vrolijk, liefdevol en met een stevige theoretische basis. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om samen aan de slag te gaan.